Komlói EGYMI Pécsváradi Tagintézménye
  7720 Pécsvárad, Kossuth L. utca 4.
  +36 (72) 566-615
  pecsvarad@komloiegymi.hu

Magyar Diáksport Napja

A Magyar Diáksport Napja alkalmából iskolánk sportnapot szervezett 2020.09.25-én az iskola tanulói részére, melyben külön programokon vettek részt az értelmileg akadályozott és a tanulásban akadályozott diákok.

A tanulásban akadályozott diákok a nap elején az osztályfőnökeikkel gyülekeztek az udvaron, ahol megtörtént a program rövid ismertetése. Ezt követően a diákok és kisérő pedagógusaik lesétáltak a pécsváradi sportpályára, ahol egy közös szórakoztató bemelegítésen vettek részt. Az első verseny egy futóverseny volt, melyben a gyerekek összemérhették a gyorsaságukat és az állóképességüket társaikkal, ezt követte egy távolba dobó verseny, mely nagy sikert aratott és minden korosztály jól teljesített. A feladatok között a nagyobb diákok megismerkedhettek a súlylökés alapjaival, amit nagy érdeklődés övezett. A nap további része az iskolában folytatódott, ahol játékos ügyességi sportversenyeken mérethették meg magukat a diákok.

A sportnap végig nagyon jó hangulatban telt, mindenki végig sportszerűen viselkedett és tudásához mérten mindent megtett a siker érdekében.

Eseménynaptár
Aktualitások