Komlói EGYMI Pécsváradi Tagintézménye
  7720 Pécsvárad, Kossuth L. utca 4.
  +36 (72) 566-615
  pecsvarad@komloiegymi.hu

Intézményünk 50. évfordulója

Az intézmény első igazgatója Szabó Károly, „Karcsi bácsi” volt. Hivatásának tekintette a pedagógus pályát. Végzettsége nem gyógypedagógus volt -„népi tanító”!

Az intézményt 1985-től 2010-ig Grünhut Gábor vezette. 25 esztendőn keresztül odaadó munkájával megteremtette az intézmény arculatát. Szakmailag, emberileg sokan, sokat köszönhetünk neki.

Visszaemlékeztünk az elmúlt 50 évre: kollégáink a régi fényképekből fotókiállítást szerveztek.

A projekthét első napján gyerekekkel együtt emlékfát ültettünk, másnap visszahívtuk volt dolgozóinkat nyugdíjas találkozóra.

A harmadik napon egy jó hangulatú délutánt töltöttünk el az „öreg diákokkal”, akik egy sport- és karaoke versenyen vehettek részt.

Csütörtökön, az ünnepi délutánon kapták meg megérdemelt jutalmukat a „jubileumi rajz- és interjúpályázat” nyertesei. „MI- TI- ŐK” címmel 13 interjút, illetve „KI A MÁS? és „MI A NORMÁLIS?” témában 60 pályamunkát készítettek felhívásunkra a Leőwey Gimnázium és a PSZC II. Béla Középiskolája tanulói, illetve Baranya megye több általános iskolai diákja.

Az „Ünnepi Gálaműsor” a Művelődési Házban került megrendezésre, amelyen diákjaink- a nézők visszajelzései alapján-, műsorszámaikkal fergeteges sikert arattak. Sok- sok gratulációt kaptunk.

A műsor az intézményünk valamennyi dolgozójának összefogását tükrözi.

A projekthét zárónapján a gyerekek „70 szeletes”, megérdemelt tortaszeletet fogyaszthattak el jóízűen.

Az egész heti programjainkhoz a finom sütiket az Aranycipó Kft szponzorálta.

Eseménynaptár
Aktualitások